27 d'abril de 2024
Ajuntament de la Sénia
Fira Gastronomica

Inscripcions obertes per participar a la 20a Fira Gastronòmica de la Sénia, el gust de la memòria

Posem en marxa novament l’organització de la Fira Gastronòmica de la Sénia amb la seva 20a edició, per als propers dies 4 i 5 de maig de 2024.

Enguany, tot i que seguirem les premisses que sempre hem vingut treballant per organitzar una fira dedicada a la gastronomia popular, artesana i de proximitat, aquest 2024 amb el vintè aniversari, aprofitarem per realitzar alguns canvis que milloraran la identitat de la mostra donant-li un petit impuls cap a l’ideal de fires alimentàries de qualitat.

També, sapigueu que un dels nostres objectius és atreure el major nombre possible de visitants durant tot el cap de setmana per tal d’incrementar les vendes de tots els expositors que hi participareu i, per això, estem organitzant diverses activitats paral·leles que, de ben segur, tindran molt bona acollida entre el públic.

En cas d’interessar-vos participar com expositors i formar part d’aquest esdeveniment, cal que reserveu la vostra plaça a través de la SEU-E de l’Ajuntament de la Sénia (https://lasenia.eadministracio.cat/info.0) emplenant una “Instància General” i adjuntant els següents documents:
– Full d’inscripció (CAT / CAS) INSCRIPCIÓ CATALÀ INSCRIPCIÓ CASTELLÀ
– Fotografia de la parada (si en teniu)
– Document que acredita que la vostra empresa realitza l’activitat de forma legal.
– Justificant de pagament:
*El preu és de 10 €/metre lineal (comptant els metres de la part davantera de la parada, per on s’atén al públic), i inclou l’espai reservat per a tot el cap de setmana i, també, punt de llum.
*L’ingrés segons l’espai sol·licitat, s’ha de realitzar al Banc Sabadell (IBAN: ES74 0081 0408 6200 0112 8118), indicant nom de la vostra empresa – Fira Gastronòmica.

Per a més informació, truqueu al telèfon de l’Ajuntament (977 713 000 – Turisme) o feu-nos un correu electrònic a turisme@lasenia.cat.