21 de febrer de 2024
Ajuntament de la Sénia
Turisme

Increment de turistes durant l’estiu amb les campanyes de promoció de Turisme la Sénia

Les campanyes de promoció realitzades pel departament de Turisme de la Sénia, incrementen el nombre de visitants de proximitat durant l’estiu de la pandèmia. L’Oficina de Turisme de la Sénia, ha promocionat durant aquest estiu els espais i activitats turístiques de més rellevància que disposem, amb la intenció de donar-ho a conèixer entre possibles visitants de proximitat.

La realitat ha estat que, el territori del qual formem part, complia a la perfecció les característiques idònies per afavorir el trànsit de turistes en època de pandèmia: gran quantitat d’espais a l’aire lliure, parcs naturals a l’abast per a la practica esportiva, aigües cristal·lines del riu Sénia, referent de poques aglomeracions i de turisme saludable, etc. Totes aquestes premisses, i d’altres, són per les que s’ha apostat a l’hora de concretar les campanyes de difusió i, podem assegurar que, aquestes accions sumades a tot allò que representa aquest lloc on vivim, ha beneficiat àmpliament el turisme d’interior i l’economia local durant l’estiu, la qual cosa i en comparació amb altres territoris normalment amb més turisme, podem dir que hem estat afortunats.

En relació a les campanyes que s’han dut a terme, destaquem les elaborades a través de les nostres pròpies xarxes socials de Turisme la Sénia (Facebook i Instagram), a més d’una inserció de 2 pàgines al mes d’agost en una de les revistes de referència del territori, Terres Ebrenques l’Estel, una publicació encarada al turisme, l’oci i la gastronomia que ofereix propostes turístiques de proximitat dins el territori de les Terres de l’Ebre.

El resultat de les accions ha estat prou satisfactori, i cal ressaltar que totes elles s’han dut a terme amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Diputació de Tarragona.