21 d'abril de 2024
Ajuntament de la Sénia
Esports

La Sénia aposta pel turisme esportiu i incorpora la tecnologia OTR per participar al Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre

L’Ajuntament de la Sénia, ha instal·lat 6 dispositius amb la tecnologia OTR (Open Trail Races) per integrar certs recorreguts al Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre, amb intenció de consolidar la destinació senienca com a idònia per a la pràctica esportiva.

Aquesta fòrmula, s’ha pensat per evitar els esdeveniments multitudinaris, portant a la destinació un degoteig de visitants al llarg de tot l’any que, descarregant-se prèviament l’APP corresponent, els comptabilitzarà el temps al seu pas per cada dispositiu i entraran a formar part de la classificació de les curses.
Aquesta acció s’ha dut a terme amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Diputació de Tarragona.