21 d'abril de 2024
Ajuntament de la Sénia
Hisenda i Personal

Projecte joves en pràctiques 2023

Durant aquest mes de febrer s’ha rebut una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya cofinançada amb el 40% pel  Fons Social Europeu, la qual té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil.

Gràcies a aquest projecte s’ha contractat un jove del nostre municipi com a tècnic de manteniment d’edificis municipals per un període d’un any. Durant aquest període d’iniciació al món del treball es pretén que aquest jove puguin millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.