21 de febrer de 2024
Ajuntament de la Sénia
ActualitatEsports

I Open de Natació Inclusiva al Complex Esportiu Cesport

L’Ajuntament de la Sénia, en col·laboració amb la Cooperativa CLEB, que ofereix activitats de lleure a persones amb diversitat funcional, ha celebrat el primer Open de natació inclusiva al Complex Esportiu Cesport de la Sénia. L’esdeveniment ha acollit 36 nadadors entre els participants de CLEB, el Club Natació la Sénia i Apasa que han realitzat diferents proves entre crol, esquena i relleus.

Capacitat de superació en una jornada festiva

La jornada ha estat una festa que ha permés als participants trobar-se amb esportistes d’altres clubs, i viure un matí d’activitats i diversió. El regidor d’esports de l’Ajuntament de la Sénia Pau Garcia ha destacat la importancia de realitzar aquest tipus d’esdeveniments esportius, que més enllà de la competició també fomenten la superació, la inclusió i fan més accessible l’esport per tothom. Així mateix també ha volgut donar les gràcies a la Cooperativa CLEB per la iniciativa i ha assegurat que és un esdeveniment que “de ben segur tornarem a repetir”.