21 d'abril de 2024
Ajuntament de la Sénia
Esports

Tasques de manteniment del Camp de Futbol Municipal

Aquest mes d’octubre s’han dut a terme les tasques de manteniment preventiu de la gespa artificial del camp de futbol municipal, necessàries perquè la gespa artificial ofereixi les millors prestacions als seus usuaris. Aquest manteniment preventiu evita que s’hagi de substituir les zones més malmeses per gespa nova i allarga la seua vida útil. Els treballs han consistit en la verificació de les juntes d’unió, l’encebament de cautxú, neteja superficial del terreny de joc i de les de zones de difícil accés, descompactació i pentinat de la gespa, tractament preventiu per les herbes existents i repàs específic de les zones sensibles pel seu elevat ús i de les més desgastades pel reg. Aquests treballs han tingut un cost de 935,50 euros + IVA. Paral·lelament, també s’ha fet la substitució de les xarxes de les dues porteries de futbol 11 i de les quatre de futbol 7, que estaven molt desgastades. En aquest cas, s’ha optat per adquirir els jocs necessaris per renovar-les.