Curs de català dirigit a persones nouvingudes

Aquesta setmana ha començat a La Sénia un nou curs de català dirigit a persones nouvingudes. El curs està organitzat per la Direcció General de Migracions, Refugi i Antiracismes, de la Secretaria d’Igualtats del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. Col·laboren el Consorci per la Normalització Lingüística, el Consell Comarcal del Montsià (Servei de Primera Acollida) i l’Ajuntament de la Sénia. Com cada any, l’alumnat de diferents procedències (Pakistan, Marroc, Romania, Colombia, Perú, Veneçuela) está derivat des del Servei de Primera Acollida. El curs està adreçat a persones nouvingudes que no entenen el català i volen adquirir les habilitats de comprensió i de producció oral de frases simples que els permeti actuar mínimament en situacions quotidianes. Aquesta sessió formativa s’imparteix a la Sala Central Marcel·li Domingo fins el 30 de juliol, de dilluns a dijous de les 9.30h a 12.00h.

Curs de català persones nouvingudes