21 de febrer de 2024
Ajuntament de la Sénia
Medi Ambient

Subvencions transició energètica i acció climàtica

Aquest passat mes de juliol, l’Ajuntament de la Sénia ha dut a terme l’actuació prevista en les subvencions de transició energètica i acció climàtica – PAESC 2022 de la Diputació de Tarragona. 

Els treballs han consistit en la substitució de les lluminàries de descàrrega existents de vapor de sodi d’alta pressió per noves lluminàries de tipologia led més eficients energèticament i  luminotècnicament de la zona de la Plaça Sant Josep, Carrer del Parc, de Primer de Maig, Saragossa, Reis Catòlics, Guillem de Moragues, Bisbe Berenguer i Prats, Joan d’Àustria i Cervantes.

La inversió ha estat de 20.221,28 euros (IVA inclòs), en què la Diputació de Tarragona ha subvencionat 16.012,74 euros en concepte de desenvolupament dels Plans d’acció per l’energia sostenible i el clima (PAESC).

Amb aquesta actuació es preveu un estalvi energètic de 27.000 kWh/any i un estalvi econòmic sobre els 6.800 €/anuals amb un termini previst de retorn de la inversió de 3 anys.