Dissabte, setembre 30, 2023
General

Compra i descobreix Catalunya – Campanya Xarxa Barris 2023

La regidoria de Comerç, Empresa i Indústria informa que, a partir del dia 1 de juny de 2023 i, durant tot el mes, totes les persones que compren als comerços i/o tendes de mobles adherits a la Campanya Xarxa Barris, els quals estaran degudament identificats amb el cartell de la campanya als seus aparadors, podran guanyar experiències d’un o dos dies, per a dues persones, en un dels 34 municipis membres de la Xarxa.

Com participar-hi? Per cada compra, els clients d’aquests comerços i/o tendes, ompliran una butlleta o emplenaran el formulari digital per participar en el sorteig d’estades i experiències a gaudir en un dels 34 municipis organitzadors.

Com funciona el premi? Durant els mesos següents al sorteig, els guanyadors/es podran gaudir del seu premi, convidats pels 34 municipis organitzadors, i que pot consistir en visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel, participar en festes i fires locals, entre moltes d’altres activitats. Podeu consultar els premis dels 34 municipis a través del següent enllaç: https://xarxabarris.cat/premis/

Quan es celebrarà el sorteig? Es celebrarà el dia 3 de juliol de 2023, a la sala de Plens de l’Ajuntament, a les 13:15h.

Anima’t, participa i descobreix Catalunya!