26 d'abril de 2024
Ajuntament de la Sénia
General

Nous punts de llum led a Sicània

Programa d’estalvi i eficiència energètica 2022: Substitució de les lluminàries de descàrrega existents  per nous punts de llum de tipologia led al Carrer Domenges i a la Urbanització Sicània de la Sénia.

L’Ajuntament de la Sénia aquest passat mes de març ha continuat amb la inversió en millorar l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals i en reduir la despesa municipal, i ha portat a terme una actuació de millora de l’enllumenat públic al Carrer Domenges i a la Urbanització Sicània amb la substitució de les lluminàries de descàrrega existents per d’altres de tipologia led.

L’actuació ha consistit en la substitució de 74 punts de llum de vapor de sodi d’alta pressió per d’altres lluminàries de tipologia led més eficients energèticament, que ens donaran uns millors nivells luminotècnics amb una potència instal·lada molt inferior. 

Amb aquesta actuació s’ha reduit un 45% en la potència instal·lada i s’aconseguirà un estalvi energètic anual de 26.000 kWh i 5.000 €/any aproximadament.

El pressupost d’adjudicació ha estat 21.285,29 € (IVA inclòs) amb un període de retorn de la inversió sobre els 4 anys.