21 de febrer de 2024
Ajuntament de la Sénia
General

Avaria Endesa a la Sénia

COMUNICAT

Des de l’Ajuntament de la Sénia volem fer pública la indignació per l’avaria que va deixar sense llum el nostre poble durant gairebé 20 hores durant els dos últims dies. Des d’un primer moment, alcalde i equip de govern van estar en contacte directe amb l’empresa subministradora per tal de reparar el dany i restablir l’electricitat. Així:

1) Des del primer moment es va gestionar l’avaria. Primer ens van comunicar que quedaria restablert a les 14 hores. La pluja feia impossible que els operaris poguessin pujar als pals de la llum, i un cop analitzat el problema, es van trobar dos focus d’avaria i impediments per accedir als espais de reparació, ja que es trobaven en recintes privats.

2) Un cop gestionada l’entrada a les avaries, Endesa comunica que l’abast és més gran del que pensaven, i es gestiona l’arribada de generadors i una retroexcavadora que arriben des de diferents punts de Catalunya.

3) Finalment, entre les 00 h i la 1 h queda reparada l’avaria i torna la llum.

4) Volem destacar la feina realitzada per tot el personal que va gestionar l’avaria durant tot el dia. Tot i la falta de cobertura, es va intentar mantenir informada a la població a través de xarxes socials i ebando, amb tot el que anava succeint.

⚠️ A partir de demà dilluns publicarem les instruccions per tal que cada usuari pugui dur a terme la queixa pertinent a la companyia i intentar que no es repeteixi aquest episodi. Des de l’Ajuntament continuem treballant per fer extensiva aquesta queixa formal.

Moltes gràcies.