21 de febrer de 2024
Ajuntament de la Sénia
Empresa i comerçEmpresa i Ocupacio

Entrega de diplomes Campus Industrial 2020

Des de la regidoria de Comerç, Indústria i Empresa junt amb la d’Ocupació us informem que ahir es va fer l’entrega dels diplomes del curs de capacitació del personal per a la indústria del moble, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i emmarcat en el programa “Treball  a les 7 comarques”. A l’acte hi va assistir Joan Roig, president del Consell Comarcal del Montsià, Èrika Ferraté, presidenta de la Comissió Informativa de Promoció Econòmica i José Ramón Bellaubí, alcalde del municipi, entre altres autoritats. 

Des de l’ajuntament s’inverteix en la formació del personal del sector industrial per tal de millorar el talent del territori i poder aconseguir uns llocs de treball de més qualitat.

Enhorabona a tot l’alumnat!