Dissabte, setembre 30, 2023
Ajuntament

La presidenta de la DIPTA visita la Sénia

El dissabte 20 de març l’alcalde José Ramon Bellaubí i les regidores Alma Gimeno, Seli Michavila, Laia Sanz i el regidor Pau Garcia van rebre la presidenta de la Diputació de Tarragona Noemí Llauradó per una reunió de treball en la que es van poder tractar temes d’interès general com les obres viàries i les connexions amb el territori veí de la província de Castelló i visitar la instal·lació de calderes de biomassa un equipament pioner al territori en l’àmbit de la sostenibilitat i la reducció de la petjada de carboni.

Visita a les calderes de biomassa
La reunió va començar a les instal·lacions del Centre Marcel·lí Domingo, on la presidenta i l’alcalde de la Sénia van poder exposar els punts de vista i necessitats de la localitat en el marc de les noves actuacions pensades per als pròxims anys. Després de signar el llibre d’honor de la Sénia, la comitiva es va desplaçar a les calderes de biomassa incloses en el projecte “Xarxa de calor de proximitat”, on el tècnic de l’Ajuntament, Albert Bel, va explicar els detalls tècnics del projecte. Aprofitant l’emplaçament, també es va fer una breu visita a les obres realitzades a la carretera de Rossell, a la sortida de la població. Seguidament es va visitar la sortida del poble al nord, per proposar les futures actuacions que milloraran la xarxa viària en aquest sector.

Visita a l’empresa Cleare
Per tancar aquesta visita a la Sénia, la comitiva oficial es va desplaçar a l’empresa Bustper, on representants del sector del moble van poder presentar, in-situ, la proposta amb la qual van guanyar el Premi Emprèn 2020 en la categoria Economia Social amb les mampares per a la Covid-19.

Tant l’alcalde José Ramón Bellaubí com la presidenta Noemí Llauradó van destacar aquesta visita com una bona oportunitat per seguir creant llaços amb el territori i treballar per fer-lo un espai millor i més sostenible.