21 d'abril de 2024
Ajuntament de la Sénia
Dona

8M – Dia Internacional DE LA DONA a la Sénia

En el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones del dia 8 de març de 2021, des de l’Ajuntament de la Sénia ens adherim a la campanya de l’Institut Català de les Dones anomenada “Dones i homes, corresponsables! #Som8deMarç #SomCorresponsables”. Aquest 2021 centrem les nostres reivindicacions en com la pandèmia de la Covid-19 ha posat de relleu de forma especialment punyent les greus discriminacions que encara s’exerceixen sobre les dones.

Cal lluitar perquè aquesta crisi no suposi un pas enrere en cap dels avanços socials que els darrers anys hem assolit. La campanya vol conscienciar i denunciar aquesta realitat i així avançar en una cultura de pacte per a una corresponsabiltiat efectiva.