Dissabte, setembre 30, 2023
Esports

Tasques de manteniment al camp de futbol

Aquest mes de desembre s’han dut a terme les tasques de manteniment preventiu de la gespa artificial del camp de futbol municipal, necessàries perquè la gespa artificial ofereixi les millors prestacions als seus usuaris. Aquest manteniment preventiu evita que s’hagi de substituir les zones més malmeses per gespa nova i allarga la seua vida útil. Entre d’altres, els motius són els següents:

  • Higiene: per evitar problemes de salut de les usuàries.
  • Estètica: per llevar la brutícia acumulada i millorar l’aparença.
  • Seguretat: la verificació de les juntes d’unió i l’encebament de cautxú afavoreix el manteniment de l’elasticitat i la capacitat d’absorció d’impactes i ajuda a evitar lesions de les usuàries.
  • Qualitat del joc: el manteniment de la gespa ajudar a mantenir el terreny uniforme, amb la qual cosa tant el bot com el rodatge de la pilota és el mateix en qualsevol zona del camp i facilita el joc.
  • Durabilitat: sense un manteniment adequat, es produeix un desgast major i més ràpid del camp, el que significa reduir el temps útil de la superfície i implica haver-la de substituir abans.

Els treballs han consistit en la verificació de les juntes d’unió, l’encebamentde cautxú, neteja superficial del terreny de joc i de les de zones de difícil accés, descompactació i pentinat de la gespa, tractament preventiu per les herbes existents i repàs específic de les zones sensibles pel seu elevat ús i de les més desgastades pel reg.

Aquests treballs han tingut un cost de 875,50 euros + IVA.