Dissabte, setembre 30, 2023
General

La consellera de cultura Natàlia Garriga visita la Sénia

El passat 1 d’abril la consellera de cultura de la Generalitat de Catalunya, la Hble. Sra. Natàlia Garriga, va visitar la Sénia amb motiu de la celebració del concert de l’Agrupació Musical Senienca amb Pepet i Marieta com a part del programa de Músiques en Terres de Cruïlla 2023. Abans del concert la consellera Garriga va poder conèixer de primera mà les diferents realitats culturals del poble xerrant amb representants d’algunes entitats de caràcter cultural i visitar les dues escoles de música de la Sénia, la de l’Agrupació Musical Senienca i també Joventuts Unides.

A més d’això també va visitar el nou Ajuntament per deixar la seva signatura al llibre d’honor just abans d’arribar al concert, celebrat a la Casa de Cultura. Durant la visita ens van acompanyar el Delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, i la Directora territorial de cultura, Victòria Almuni. A més també van ser presents els regidors i regidores de l’Ajuntament.