TURISME


El departament de turisme té com a objectiu principal dinamitzar el turisme de la població, efectuant el manteniment i millores corresponents dels actius turístics existents i creant nous projectes d’aquest àmbit que ajudin a desenvolupar l’economia local.

Les principals tasques que es desenvolupen des d'aquest departament són:
- Activitats pròpies de l’oficina de turisme: atenció als visitants, elaboració de material divulgatiu, promoció del turisme local ja sigui al diversos mitjans de comunicació (xarxes socials, revistes, diaris, ràdios...) com a través d’assistència a fires, confecció del perfil del visitant. etc.
- Organització i coordinació de diversos esdeveniments de caire turístic que tenen lloc al llarg de l’any: Fira Gastronòmica, Fira de Primavera, Diada del Camp d’Aviació, Fira d’Artesania i Festa del Moble, etc.
- Manteniment i millora dels productes turístics ja existents: itineraris (senyalització i recorregut adequat), Camp d’Aviació (millora de les instal·lacions i serveis oferts), Centre d’Interpretació del Riu Sénia (millora de les instal·lacions i serveis oferts), etc.
- Disseny, creació i execució de nous projectes de caire turístic: confecció del pla de treball, recerca de debilitats d’àmbit turístic de la població, disseny de les estratègies a seguir per tal de construir un sector turístic potent per a la localitat, etc.
- Realització dels guiatges que s’ofereixen al municipi: Camp d’Aviació, Centre d’Interpretació del Riu Sénia, Nucli Antic, Oliveres Mil·lenàries, etc.
- Altres activitats: obertura dels museus del municipi (Camp d’Aviació, C.I. del riu Sénia, La vida als Ports...), assistència a cursos, reunions, xerrades, etc. sempre relacionats amb el turisme.


Regidora: Laia Sanz Masclàns
Secretària: Anna Maria Miguel Gilabert
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari d’atenció al públic: Dilluns a Divendres (cita prèvia)


Adreça del Punt d'Informació:
Oficina de Turisme i Centre de Visitants del Parc Natural dels Ports
Ps. de la Clotada, 23

Horari d'estiu Punt d'informació:

Dilluns: tancat
Dimarts a divendres: de 9h-13.30h i de 17h-19h
Dissabte: de 9.30h-13.30h i de 17h-19h
Diumenge: de 9.30h-13.30h


Telèfon: 977 576 156
Web turística:

 

caeuenfrgldeitptrorues

L'Oficina de Turisme de la Sénia, ha promocionat durant aquest estiu els espais i activitats turístiques de més rellevància que disposem, amb la intenció de donar-ho a conèixer entre possibles visitants de proximitat.

La realitat ha estat que, el territori del qual formem part, complia a la perfecció les característiques idònies per afavorir el trànsit de turistes en època de pandèmia: gran quantitat d'espais a l'aire lliure, parcs naturals a l'abast per a la practica esportiva, aigües cristal·lines del riu Sénia, referent de poques aglomeracions i de turisme saludable, etc. Totes aquestes premisses, i d’altres, són per les que s’ha apostat a l’hora de concretar les campanyes de difusió i, podem assegurar que, aquestes accions sumades a tot allò que representa aquest lloc on vivim, ha beneficiat àmpliament el turisme d’interior i l’economia local durant l’estiu, la qual cosa i en comparació amb altres territoris normalment amb més turisme, podem dir que hem estat afortunats.

En relació a les campanyes que s’han dut a terme, destaquem les elaborades a través de les nostres pròpies xarxes socials de Turisme la Sénia (Facebook i Instagram), a més d'una inserció de 2 pàgines al mes d’agost en una de les revistes de referència del territori, Terres Ebrenques l’Estel, una publicació encarada al turisme, l'oci i la gastronomia que ofereix propostes turístiques de proximitat dins el territori de les Terres de l'Ebre.

El resultat de les accions ha estat prou satisfactori, i cal ressaltar que totes elles s’han dut a terme amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Diputació de Tarragona.