TURISME


El departament de turisme té com a objectiu principal dinamitzar el turisme de la població, efectuant el manteniment i millores corresponents dels actius turístics existents i creant nous projectes d’aquest àmbit que ajudin a desenvolupar l’economia local.

Les principals tasques que es desenvolupen des d'aquest departament són:
- Activitats pròpies de l’oficina de turisme: atenció als visitants, elaboració de material divulgatiu, promoció del turisme local ja sigui al diversos mitjans de comunicació (xarxes socials, revistes, diaris, ràdios...) com a través d’assistència a fires, confecció del perfil del visitant. etc.
- Organització i coordinació de diversos esdeveniments de caire turístic que tenen lloc al llarg de l’any: Fira Gastronòmica, Fira de Primavera, Diada del Camp d’Aviació, Fira d’Artesania i Festa del Moble, etc.
- Manteniment i millora dels productes turístics ja existents: itineraris (senyalització i recorregut adequat), Camp d’Aviació (millora de les instal·lacions i serveis oferts), Centre d’Interpretació del Riu Sénia (millora de les instal·lacions i serveis oferts), etc.
- Disseny, creació i execució de nous projectes de caire turístic: confecció del pla de treball, recerca de debilitats d’àmbit turístic de la població, disseny de les estratègies a seguir per tal de construir un sector turístic potent per a la localitat, etc.
- Realització dels guiatges que s’ofereixen al municipi: Camp d’Aviació, Centre d’Interpretació del Riu Sénia, Nucli Antic, Oliveres Mil·lenàries, etc.
- Altres activitats: obertura dels museus del municipi (Camp d’Aviació, C.I. del riu Sénia, La vida als Ports...), assistència a cursos, reunions, xerrades, etc. sempre relacionats amb el turisme.


Regidora: Laia Sanz Masclàns
Secretària: Anna Maria Miguel Gilabert
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari d’atenció al públic: Dilluns a Divendres (cita prèvia)


Adreça del Punt d'Informació:
Oficina de Turisme i Centre de Visitants del Parc Natural dels Ports
Ps. de la Clotada, 23

Horari d'estiu Punt d'informació:

Dilluns: tancat
Dimarts a divendres: de 9h-13.30h i de 17h-19h
Dissabte: de 9.30h-13.30h i de 17h-19h
Diumenge: de 9.30h-13.30h


Telèfon: 977 576 156
Web turística:

 

caeuenfrgldeitptrorues

L'Oficina de Turisme de la Sénia, ha promocionat durant aquest estiu els espais i activitats turístiques de més rellevància que disposem, amb la intenció de donar-ho a conèixer entre possibles visitants de proximitat.

La realitat ha estat que, el territori del qual formem part, complia a la perfecció les característiques idònies per afavorir el trànsit de turistes en època de pandèmia: gran quantitat d'espais a l'aire lliure, parcs naturals a l'abast per a la practica esportiva, aigües cristal·lines del riu Sénia, referent de poques aglomeracions i de turisme saludable, etc. Totes aquestes premisses, i d’altres, són per les que s’ha apostat a l’hora de concretar les campanyes de difusió i, podem assegurar que, aquestes accions sumades a tot allò que representa aquest lloc on vivim, ha beneficiat àmpliament el turisme d’interior i l’economia local durant l’estiu, la qual cosa i en comparació amb altres territoris normalment amb més turisme, podem dir que hem estat afortunats.

En relació a les campanyes que s’han dut a terme, destaquem les elaborades a través de les nostres pròpies xarxes socials de Turisme la Sénia (Facebook i Instagram), a més d'una inserció de 2 pàgines al mes d’agost en una de les revistes de referència del territori, Terres Ebrenques l’Estel, una publicació encarada al turisme, l'oci i la gastronomia que ofereix propostes turístiques de proximitat dins el territori de les Terres de l'Ebre.

El resultat de les accions ha estat prou satisfactori, i cal ressaltar que totes elles s’han dut a terme amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Diputació de Tarragona.

                               

PETICIÓ DE NÚMEROS SOLTS DE LO SENIENC
 
L'Ajuntament de la Sénia ha iniciat una campanya d'inventari de l'arxiu de lo Senienc, amb la col·laboració del Centre d'Estudis Seniencs. Si us falta algun número solt per completar la vostra col·lecció podeu adquirir-lo per les vies següents:
- Presencialment, a l'Oficina de Turisme (Centre Marcel·lí Domingo), de dimarts a divendres, de 9.30 a 13.30 h.
- Per telèfon, trucant al 977-713000, ext. 7 (Turisme)
- Per correu electrònic, escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
TERMINI: 31 DE JULIOL DE 2019

Subcategories