URBANISME

La regidoria d’Urbanisme és l’encarregada de la planificació i gestió urbanística del municipi,  tramitació de llicències urbanístiques i d’activitat, ordres d’execució i declaracions de ruïna, protecció de la legalitat urbanística, redacció i control dels projectes d’obra pública i subvencions municipals per rehabilitació d’habitatges.  


Regidora: Pau Garcia Bel
Secretària: Lorena Ventaja Pérez
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari d’atenció al públic: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

Sinforma que els treballs que sestan realitzant a en el tram que va des de lAvinguda Generalitat, Carrer Alcanar fins al General Prim corresponen a la interconnexió elèctrica en mitja tensió dels transformadors de lAvinguda Generalitat i el Carrer General Prim propietat dEndesa Distribución Eléctrica SL. Amb aquesta connexió es podrà retirar la línia aèria de mitja tensió existent a lantic camp de futbol de lAvinguda Generalitat. Aquests obres corresponen a treballs de manteniment de la instal·lació elèctrica per part de la distribuïdora elèctrica.

 Aquesta setmana es finalitzarà la primera fase, i al mes de setembre es finalitzaran els treballs.

Disculpin les molèsties.