PERSONAL

La Regidoria de Personal té com a objectiu principal la planificació i coordinació de la política del personal de l'ajuntament.
Les principals competències de la regidoria són:

- Oferir assessorament i suport a tots els treballadors municipals, en l’àmbit de la relació laboral.
- Elaborar les nòmines i seguretat social.
- Dissenyar i gestionar els processos de selecció i contractació de personal i les seves convocatòries, tant les d'accés lliure com les de promoció interna
- Dur a terme la descripció, anàlisi i provisió de llocs de treball
- Planificar i gestionar la formació i desenvolupament professional
- Definir la política retributiva del personal
- Participar en la negociació col·lectiva i les relacions amb les organitzacions sindicals i els representants del personal


Regidora: Alma Gimeno Blas
Secretària: Isabel Queralt Llobregat
  Adreça electrònica: iqueralt@lasenia.cat
  Horari de visita: Dilluns a Divendres de 13.30h a 15h (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

L’Obra Social ‘La Caixa’ i l’Ajuntament de La Sènia han arribat a un acord que permetrà continuar desenvolupant el projecte social “AULA D’ESTUDI”, que s’està portant a terme a la Sénia des de l’any 2015. El projecte té l’objectiu d’oferir un suport acadèmic i educatiu a una selecció d’alumnat de 6è de primària de l’Escola Jaume I i 1r-2n d’ESO de l’Institut de la Sénia, que es troben en possible risc d’exclusió social, prèvia selecció i derivació feta pels centres educatius juntament amb els Serveis Socials Municipals. Aquests infants reben classes tutoritzades per les tardes, sota una coordinació permanent entre Serveis Socials, centres escolars i tècnic de l’Aula d’Estudi, procurant-se un seguiment socioeducatiu als infants i a les seves famílies.

L’Obra Social ‘La Caixa’ també col·laborarà en el dinar que l'Ajuntament ofereix a totes les persones majors de 80 anys durant la celebració del "Dia de la Gent Gran" de les Festes Majors de la Sénia. El seu origen està precisament en el dinar que el "Patronat de la Vellesa" de “la Caixa” va organitzar durant molts anys a la nostra població, i que actualment és organitzat i assumit econòmicament des de l'Ajuntament, tot i que continua comptant amb la col·laboració econòmica de l’entitat financera.

A la foto, l'alcalde, Joan Moisés, la regidora de Benestar Social, Alma Gimeno, la directora d'Institucions de Caixabank, Tatiana Caro, i el director de Caixabank a la Sénia, Jordi Cots.