MITJANS DE COMUNICACIÓ

La Regidoria de Mitjans de Comunicació és l'encarregada de gestionar lo Senienc, lo Full, els pregons, l'eBando, la Web... així com tots els altres instruments que l'Ajuntament utilitza per comunicar-se amb els ciutadans.
Podeu veure els nostres plens al Youtube a l'enllaç següent. Enllaç


Regidor: Pau Garcia Bel
Secretaria: Anna M. Miguel
  Adreça electrònica: comunicació@lasenia.cat
  Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

NOTA DE PREMSA – PLE ORDINARI 26/11/2018

CONVENI AMB L’AGRUPACIÓ DE DEFENSA FORESTAL DE LA SÉNIA. S’aprova per unanimitat el conveni amb l’entitat local ADF la Sénia, per a que pugui seguir treballant en la defensa del medi ambient, amb una dotació de 970€.

CONVENI AMB PROPIETARIS DE FINQUES ENCLAVADES ALS PORTS TORTOSA-BESEIT. S’aprova per unanimitat el conveni amb diversos propietaris per a que es puguin realitzar activitats de dinamització esportiva i turística, per a divulgar en qualsevol tipus de mitjà i xarxa, activitats que es realitzen als voltants naturals del municipi, amb dotació de 1.210€.

PROJECTE D’INSTAL·LACIONS DE BIOMASSA. S’aprova per unanimitat el projecte d’instal·lació de dos calderes de biomassa situades al Carrer de Castelló i de la instal·lació de una xarxa de distribució de calor que transcorrerà per l’interior del pati del CEIP Jaume I i Carrer d’Alcover Moll, proveirà al CEIP d’aigua calenta per a calefacció, a la Llar d’Infants al Menjador i al Centre de Rehabilitació.

SUPORT AL MANIFEST UNITARI DEL 25 DE NOVEMBRE DE 2018. S’aprova per unanimitat el suport de l’Ajuntament al manifest del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, el qual reivindica els drets fonamentals i l’eliminació de tot tipus de violència envers les dones.

CONVENI AMB LA UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI. S’aprova per unanimitat el conveni amb la URV, per a la realització de xerrades i activitats de formació per a la Gent Gran en el curs 2017-2018.

EXECUCIÓ DE LES OBRES DE L’AUTOVIA A-7. S’aprova per unanimitat la moció que insta al ministeri de foment a habilitar una partida pressupostaria per a poder continuar l’execució de la totalitat de les obres, així com a redactar el projecte definitiu del tram Castelló-L’Hospitalet de l’Infant, demanar a l’Estat la gratuïtat de l’Autopista AP-7, entre els peatges Vinaròs-Ulldecona-Alcanar i L’Hospitalet de l’Infant-Mora d’Ebre, mentre no s’inicien les obres i es posi en funcionament.

L’ATENCIÓ PRIMÀRIA COM EL VERITABLE EIX DEL SISTEMA SANITARI PÚBLIC. S’aprova per unanimitat la moció que demana al govern de la Generalitat reconèixer el veritable eix del sistema sanitari públic, donant-li el pes que necessita en el pressupost, instar a aquest a una negociació efectiva amb els col·lectius de l’atenció primària i atendre les seves demandes.

 

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL PER LA LLIBERTAT DE LES PRESES I PRESOS POLÍTICS. S’aprova amb els vots en contra del PP, la moció que rebutjar les peticions de presó que demana la fiscalia i advocaria de l’estat, així com exigir l’absolució de totes les persones acusades, denunciar la manca de separació de poders a l’Estat espanyol i manipulació de la realitat, exigir la llibertat immediata i incondicional dels presos i preses polítiques, retorn de les persones exiliades i donar suport i solidaritat a qui pateix la repressió per part de l’estat.