MITJANS DE COMUNICACIÓ

La Regidoria de Mitjans de Comunicació és l'encarregada de gestionar lo Senienc, lo Full, els pregons, l'eBando, la Web... així com tots els altres instruments que l'Ajuntament utilitza per comunicar-se amb els ciutadans.
Podeu veure els nostres plens al Youtube a l'enllaç següent. Enllaç


Regidor: Pau Garcia Bel
Secretaria: Anna M. Miguel
  Adreça electrònica: comunicació@lasenia.cat
  Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

L’Ajuntament de la Sénia informa de les últimes obres realitzades al safareig de la Nòria (situat al c/ Jaume I) per tal d’eliminar les goteres existents, millorar la seua funcionalitat i donar-li un aspecte més adient a la construcció original.

Aquestes obres de rehabilitació han estat subvencionades per la Diputació de Tarragona, organisme que ha aportat la quantitat de 5.975,40 €. L’import restant, se n’ha fet càrrec la regidoria de Cultura.

Part de les actuacions realitzades són: reparar i/o substituir teules per evitar filtracions d’aigua, repicar l’arc d’obra vista, col·locar paviment de rajola ceràmica d’elaboració manual i antilliscant, sanejar les juntes del tram de paret de maçoneria, substituir la instal·lació elèctrica i enllumenat interior, col·locar nou enllumenat a l’accés, folrar les bigues de formigó amb una U de fusta de roure, etc.

Amb aquestes actuacions es pretén millorar i continuar preservant el nostre patrimoni històric, posant en valor elements arquitectònics que ens caracteritzen i que fan referència als aspectes més quotidians del passat i present de la gent del nostre poble.

 

 

 

 Abans de la rehabilitació

 

Després de la rehabilitació