MITJANS DE COMUNICACIÓ

La Regidoria de Mitjans de Comunicació és l'encarregada de gestionar lo Senienc, lo Full, els pregons, l'eBando, la Web... així com tots els altres instruments que l'Ajuntament utilitza per comunicar-se amb els ciutadans.
Podeu veure els nostres plens al Youtube a l'enllaç següent. Enllaç


Regidor: Pau Garcia Bel
Secretaria: Anna M. Miguel
  Adreça electrònica: comunicació@lasenia.cat
  Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

L’Ajuntament de la Sénia participa al Saló Internacional del Còmic de Barcelona, que tindrà lloc del dijous 30 de març al diumenge 2 d'abril a Fira Barcelona Montjuïc.

Aquest certamen, el qual comptarà amb una afluència d'uns 120.000 visitants i la participació de més de 150 expositors, es tracta de l'esdeveniment sobre còmic més important de tota Espanya i un dels més importants d’Europa.

Cada any, el certamen va dedicat a una gran temàtica de caràcter cultural o social que ha estat protagonista al còmic, i l'edició d'enguany tractarà sobre la presència dels avions. Per això, aquesta vinculació amb l'aviació, ha fet que des de la direcció del FICOMIC, se'ns propose participar com a expositors, promocionant el nostre Camp d'Aviació i el material aeronàutic que disposem.

Si ens voleu visitar, estarem en un estand situat al pavelló “Palacio 2.1”, amb la resta d’organismes col·laboradors d’aquest certamen. Us hi esperem!