MITJANS DE COMUNICACIÓ

La Regidoria de Mitjans de Comunicació és l'encarregada de gestionar lo Senienc, lo Full, els pregons, l'eBando, la Web... així com tots els altres instruments que l'Ajuntament utilitza per comunicar-se amb els ciutadans.
Podeu veure els nostres plens al Youtube a l'enllaç següent. Enllaç


Regidor: Pau Garcia Bel
Secretaria: Anna M. Miguel
  Adreça electrònica: comunicació@lasenia.cat
  Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

 

L'Ajuntament de la Sénia va adjudicar al passat ple de 9 d'agost l'obra de construcció del nou pavelló polivalent que s'ubicarà als terrenys entre l'actual pavelló poliesportiu i l'Institut. En la licitació ha resultat adjudicatària l'empresa CONSTRUCCIONS JAEN VALLÉS SL de Gandesa, per un import de 993.133,55 €, qui a més de l'obra, aportava millores tant al propi pavelló com a l'adequació de la zona compresa entre els dos pavellons.


El nou equipament està previst que s'acabe en 8 mesos i s'ha dissenyat per donar resposta a la demanda social que hi havia a la Sénia d'un lloc polivalent, on a més d'ampliar les opcions esportives actuals, també s'hi puguin organitzar activitats de tot tipus, ja siguin de l'Ajuntament, d'entitats locals o inclús poder-lo usar com a mercat municipal els dies de mal temps.