La Policia Local de la Sénia, per tal de continuar el desenvolupament del pla local de seguretat viària, ha impartit durant aquest mes, unes jornades d’Educació Vial als alumnes d’infantil i primària del col·legi Jaume I de la nostra localitat.

Els agents ensenyen als alumnes com és la seva funció diària, a més de les seves funcions també en temes de seguretat vial, ensenyen les parts de la via i normes bàsiques de comportament tant per als usuaris de a peu  com per a l’usuari de vehicle, sigui un cotxe, una bicicleta o un patinet.

Per als més petits han donat la possibilitat de poder pujar al vehicle policial i veure així les diferents eines que disposa la Policia Local.

Els agents s’han mostrat propers als nens, explicant que el cos de Policia Local, està per ajudar a totes les persones que ho puguin necessitar. D’una forma divertida i participativa, els més petits han aprés quin ha de ser el seu comportament quan circulen per la via i quan viatgen al vehicle, amb la utilització dels cinturons de seguretat i l’ús i respecte de les senyalitzacions de la via tal com els passos zebra o semàfors.

D’aquesta manera la Policia Local de la Sénia, pretén ensenyar als nens i nenes l’important paper que desenvolupen ja sigui com passatgers dels vehicles com a vianants. 

Aquest any 2018, s’han pogut impartir aquestes xarrades a uns 200 alumnes aproximadament.