GOVERNACIÓ

Les funcions en la regidoria de governació són la gestió de la policia local, el trànsit i la seguretat ciutadana, transports públics i col·lectius així com qualsevol altre assumpte que incideixi directament en matèries de governació.

Entre els objectius d'aquesta àrea hi figura el de convertir el cos de la policia local en un cos de proximitat, que pugui intervenir en casos de conflicte entre veïns, per exemple, i que garanteixi la bona convivència. També hem d'impulsar mesures per fomentar el civisme de la ciutadania a través de polítiques preventives que trobin solucions.


Regidor: Jose Ramon Bellaubí
Secretari: Laia Ferreres Fatsini
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

La Policia Local de la Sénia, per tal de continuar el desenvolupament del pla local de seguretat viària, ha impartit durant aquest mes, unes jornades d’Educació Vial als alumnes d’infantil i primària del col·legi Jaume I de la nostra localitat.

Els agents ensenyen als alumnes com és la seva funció diària, a més de les seves funcions també en temes de seguretat vial, ensenyen les parts de la via i normes bàsiques de comportament tant per als usuaris de a peu  com per a l’usuari de vehicle, sigui un cotxe, una bicicleta o un patinet.

Per als més petits han donat la possibilitat de poder pujar al vehicle policial i veure així les diferents eines que disposa la Policia Local.

Els agents s’han mostrat propers als nens, explicant que el cos de Policia Local, està per ajudar a totes les persones que ho puguin necessitar. D’una forma divertida i participativa, els més petits han aprés quin ha de ser el seu comportament quan circulen per la via i quan viatgen al vehicle, amb la utilització dels cinturons de seguretat i l’ús i respecte de les senyalitzacions de la via tal com els passos zebra o semàfors.

D’aquesta manera la Policia Local de la Sénia, pretén ensenyar als nens i nenes l’important paper que desenvolupen ja sigui com passatgers dels vehicles com a vianants. 

Aquest any 2018, s’han pogut impartir aquestes xarrades a uns 200 alumnes aproximadament.