GOVERNACIÓ

Les funcions en la regidoria de governació són la gestió de la policia local, el trànsit i la seguretat ciutadana, transports públics i col·lectius així com qualsevol altre assumpte que incideixi directament en matèries de governació.

Entre els objectius d'aquesta àrea hi figura el de convertir el cos de la policia local en un cos de proximitat, que pugui intervenir en casos de conflicte entre veïns, per exemple, i que garanteixi la bona convivència. També hem d'impulsar mesures per fomentar el civisme de la ciutadania a través de polítiques preventives que trobin solucions.


Regidor: Jose Ramon Bellaubí
Secretari: Laia Ferreres Fatsini
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

El departament de Governació de l'Ajuntament de la Sénia informa que ja està actiu un nou servei d'atenció al ciutadà, a les dependències de la Policia Local de l’avinguda Generalitat 2, en horari d’11.00 a 14.30h i de dilluns a divendres. El telèfon de l’oficina és el 977 09 94 44.

A més, per posar-vos en contacte directament amb els policies, el telèfon 24 hores de la Policia Local de la Sénia és el 658 90 69 60.