Regidoria de Majors

FESTES MAJORS

La regidoria de Festes i Fires és l’encarregada de l’organització de les Festes i fires que s’organitzen al municipi durant tot l’any-
Té com a objectiu principal convertir les festes majors en unes festes encara més participatives, oferint una oferta lúdica i festiva que sigui atractiva per al conjunt de la població.
Les principals activitats que es gestionen des d’aquesta regidoria són Fira primavera, Fira Gastronòmica, Fira Artesania, Festa del Recapte, Festes Majors, carreres de cavalls i corregudes de burros.


Regidor: Fernando Bel Vidal
Secretari: Àngel Fabregat Homedes
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

Valoració molt positiva del passat cap de setmana a la Sénia, amb la IX Fira d'Artesania i V Festa del Moble, que va omplir de visitants el poble. L'acte d'inauguració va comptar amb el delegat del Govern a Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, el president del Consell Comarcal del Montsià, Francesc Miró, a més d'alcaldes i autoritats del territori.

La fira, organitzada conjuntament amb l'Associació d'Artesania de la Sénia, ha comptat amb la participació de 41 expositors, de diferents especialitats, que han mostrat els seus treballs elaborats amb gran professionalitat. L'afluència de visitants ha estat constant, s'hi han pogut veure demostracions, concursos per premiar la millor peça, el millor estand, una recreació històrica de l'arribada del rossegador, tallers de jota cantada i ballada, i tot un seguit d'activitats que van ser possibles gràcies a la col·laboració de les diferents entitats locals, com el Centre d'Estudis Seniencs, l'Antena de la URV a la Sénia, l'Agrupació Musical Senienca, el Col·lectiu d'Empresaris del Moble de la Sénia, el CENFIM i Creu Roja. Un dels actes més emotius va ser l'homenatge als artesans Josés Fuentes (esquilador) i Juan Querol (fuster).

Per segon any la fira s'ha ubicat a la zona on estan la majoria de botigues de mobles, ja que des de la FECOMS s'ha organitzat la V Festa del Moble, amb promocions, importants descomptes i outlet durant tot el cap de setmana. Una parella d'Alcanar, va ser la guanyadora dels 6.000 € que sortejaven entre els compradors de mobles de les botigues; el valor de la compra que havien fet era per 8.840 €.

Es va inaugurar també el nou vial comercial que comunica totes les botigues de mobles per facilitar que siguen visitades a peu. 

 Regidoria de Festes i Fires 

 Ajuntament de la Sénia