Regidoria de Majors

FESTES MAJORS

La regidoria de Festes i Fires és l’encarregada de l’organització de les Festes i fires que s’organitzen al municipi durant tot l’any-
Té com a objectiu principal convertir les festes majors en unes festes encara més participatives, oferint una oferta lúdica i festiva que sigui atractiva per al conjunt de la població.
Les principals activitats que es gestionen des d’aquesta regidoria són Fira primavera, Fira Gastronòmica, Fira Artesania, Festa del Recapte, Festes Majors, carreres de cavalls i corregudes de burros.


Regidor: Fernando Bel Vidal
Secretari: Àngel Fabregat Homedes
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

L’Ajuntament de la Sénia informa que el programa de mà, amb la informació oficial de les Festes Majors 2017, serà editat per l’empresa SERRA INDÚSTRIA GRÀFICA SL ja que se li ha adjudicat aquest servei per acord de Junta de Govern Local de 12 juny de 2017.

Per tant, totes les persones o empreses interessades en incloure publicitat a l’esmentat programa de Festes Majors 2017, hauran de contactar amb aquesta impremta, que serà la qui gestionarà des de la recollida d’anuncis fins el seu cobrament:

Serra Indústria Gràfica SL 

Pol. Ind. Valldepins, parc. 9-11

43550 ULLDECONA – Tel 977 720311

Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El termini finalitza el dia 21 de juliol.

Us informem també que una de les condicions d’aquesta adjudicació ha estat que els preus de les publicitats en cap cas superaran les tarifes aplicades per l’Ajuntament durant els darrers anys, que són les següents:

PREUS IVA INCLÒS

. 1/4 de pàgina (Blanc/negre)  37 €

. 1/2 de pàgina (Blanc/negre) 75 €

. 1 pàgina (Blanc/negre) 110 €

. 1/2 de pàgina COLOR 125 €

. 1 pàgina COLOR 185 €

Pàgines d’ubicació especial :

. 1 pàgina COLOR (junt a fotos pubilles, pregoner/a  o programació d’actes)  220 €

. 1 pàgina COLOR contraportada interior final  365 €