Regidoria de Majors

FESTES MAJORS

La regidoria de Festes i Fires és l’encarregada de l’organització de les Festes i fires que s’organitzen al municipi durant tot l’any-
Té com a objectiu principal convertir les festes majors en unes festes encara més participatives, oferint una oferta lúdica i festiva que sigui atractiva per al conjunt de la població.
Les principals activitats que es gestionen des d’aquesta regidoria són Fira primavera, Fira Gastronòmica, Fira Artesania, Festa del Recapte, Festes Majors, carreres de cavalls i corregudes de burros.


Regidor: Fernando Bel Vidal
Secretari: Àngel Fabregat Homedes
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

L'Ajuntament de la Sénia posa en coneixement de tots els interessats que s'ha obert el termini per la reserva de plaça per parades a la Fira Gastronòmica de la Sénia 2020. Seguidament trobareu la carta de presentació i el formulari de reserva que haureu de complimentar per tal de reservar la plaça pel vostre comerç o empresa. 

Carta als interessats: www.lasenia.cat/html/images/INSTANCIES/FIRA-GASTRO-20/0120_carta-expositors---cat.pdf

Formulari: www.lasenia.cat/html/images/INSTANCIES/FIRA-GASTRO-20/0120_full-reserva-parada_cat.pdf

________

El Ayuntamiento de la Sénia pone en conocimiento de todos los interesados que se ha abierto el plazo para la reserva de paradas para la Feria Gastronómica de la Sénia 2020. A continuación podéis encontrar la carta de presentación y el formulario de reserva que se deberá cumplimentar para reservar plaza para vuestro comercio o empresa. 

Carta a los interesados: www.lasenia.cat/html/images/INSTANCIES/FIRA-GASTRO-20/0120_carta-expositores---esp.pdf

Formulario: www.lasenia.cat/html/images/INSTANCIES/FIRA-GASTRO-20/0120_hoja-reserva-parada_esp.pdf