Regidoria de Majors

FESTES MAJORS

La regidoria de Festes i Fires és l’encarregada de l’organització de les Festes i fires que s’organitzen al municipi durant tot l’any-
Té com a objectiu principal convertir les festes majors en unes festes encara més participatives, oferint una oferta lúdica i festiva que sigui atractiva per al conjunt de la població.
Les principals activitats que es gestionen des d’aquesta regidoria són Fira primavera, Fira Gastronòmica, Fira Artesania, Festa del Recapte, Festes Majors, carreres de cavalls i corregudes de burros.


Regidor: Fernando Bel Vidal
Secretari: Àngel Fabregat Homedes
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de la Sénia una subvenció per a activitats culturals, esportives i educatives i per l’impacte i les despeses ja realitzades derivades dels efectes de la COVID 2019, any 2020, amb el següent detall:

Concepte: Activitats culturals
Pressupost Elegible: 13.800,00 euros
% concedit: 100,00%
Import concedit: 13.800,00 euros

Concepte: Activitats esportives
Pressupost Elegible: 1.200,00 euros
% concedit: 100,00%
Import concedit: 1.200,00 euros 

Aquests 15.000 euros es van destinar a les activitats culturals i esportives de la Setmana Cultural alternativa a Festes Majors, del passat mes d'agost.

L'Ajuntament de la Sénia posa en coneixement de tots els interessats que s'ha obert el termini per la reserva de plaça per parades a la Fira Gastronòmica de la Sénia 2020. Seguidament trobareu la carta de presentació i el formulari de reserva que haureu de complimentar per tal de reservar la plaça pel vostre comerç o empresa. 

Carta als interessats: www.lasenia.cat/html/images/INSTANCIES/FIRA-GASTRO-20/0120_carta-expositors---cat.pdf

Formulari: www.lasenia.cat/html/images/INSTANCIES/FIRA-GASTRO-20/0120_full-reserva-parada_cat.pdf

________

El Ayuntamiento de la Sénia pone en conocimiento de todos los interesados que se ha abierto el plazo para la reserva de paradas para la Feria Gastronómica de la Sénia 2020. A continuación podéis encontrar la carta de presentación y el formulario de reserva que se deberá cumplimentar para reservar plaza para vuestro comercio o empresa. 

Carta a los interesados: www.lasenia.cat/html/images/INSTANCIES/FIRA-GASTRO-20/0120_carta-expositores---esp.pdf

Formulario: www.lasenia.cat/html/images/INSTANCIES/FIRA-GASTRO-20/0120_hoja-reserva-parada_esp.pdf

El proper cap de setmana 19 i 20 d'octubre, es realitza a la Sénia, la XI Fira d'Artesania de la fusta i el moble i la VII Festa del moble. Aquesta edició ens porta noves propostes que ens podrem emportar a casa de la mà dels seus creadors. Artesans locals i d'altres poblacions,  comunitats i països exposen tota classe d'articles decoratius, jocs, instruments, mobles i fusteries. Productes quotidians amb caràcter personal que ens connecten amb les tradicions i la natura. A més es podrà gaudir de tallers i demostracions d’oficis artesans, recreacions històriques i d’un trenet que unirà les botigues de mobles i el recinte firal, visitant el casc antic del poble.

Així mateix, durant aquell cap de setmana a les botigues de moble s’hi podrà trobar: més de 2000 m2 d’exposició, degustació de productes típics de la Sénia, sortejos de dinars al restaurant Antic Molí amb Estrella Michelin i activitats i sorpreses de tot tipus. I a més, la FECOMS regala la compra de mobles fins a 6.000€!!