Regidoria de Majors

FESTES MAJORS

La regidoria de Festes i Fires és l’encarregada de l’organització de les Festes i fires que s’organitzen al municipi durant tot l’any-
Té com a objectiu principal convertir les festes majors en unes festes encara més participatives, oferint una oferta lúdica i festiva que sigui atractiva per al conjunt de la població.
Les principals activitats que es gestionen des d’aquesta regidoria són Fira primavera, Fira Gastronòmica, Fira Artesania, Festa del Recapte, Festes Majors, carreres de cavalls i corregudes de burros.


Regidor: Fernando Bel Vidal
Secretari: Àngel Fabregat Homedes
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

Poden descarregar el programa d'actes AQUI

La Fira d'Artesania de la fusta i el moble de la Sénia és un projecte que s'inicia el 2009. La primera edició va adoptar el format de jornada, més que de fira, ja que juntament amb l'exposició de peces artesanes es van celebrar unes ponències relacionades amb l'artesania i l'ofici de fuster a la Sénia. La veritat és que amb aquesta jornada moltes persones van mostrar interès en el projecte, trobo que va ajudar a la creació de l'Associació d'Artesans de la Sénia.

Des de fa uns anys, la fira es complementa, amb la col·laboració de la Federació de Comerciants del Moble, amb la Festa del Moble. Durant el cap de setmana de la fira les botigues de mobles tenen obertes les seves portes, amb ofertes, descomptes i promocions especials per recordar que la Sénia continua sent un important referent en el comerç del moble.

Actualment, la celebració té lloc a l'octubre i està considerada una de les fires monotemàtiques de la fusta més importants del país, i única a Catalunya.

D'entre totes les activitats que es realitzen, destaquen les demostracions d'ofici, les promocions a les botigues de mobles, i el concurs de la millor peça de fusta on, tots els expositors de la fira que ho desitgen, poden participar i optar al premi monetari que patrocina l'Ajuntament de la Sénia.

Inscriu-te a la X FIRA D’ARTESANIA DE LA FUSTA I MOBLE DE LA SÉNIA fins el dia 20 de setembre de 2018