Us informem que ens trobem de nou organitzant la 14a edició de la Fira Gastronòmica de la Sénia, que tindrà lloc els propers dies 6 i 7 de maig de 2017.

 

Aquesta mostra es tracta d’un esdeveniment dedicat a la gastronomia popular on, a més de la participació d’expositors d’aliments, també s’hi representen oficis tradicionals i s’hi realitzen espectacles diversos per tot el nucli antic de la vila (concursos, tallers gastronòmics, actuacions musicals...)

 

Gràcies a l’èxit obtingut en la passada edició, destaquem que enguany tornarem a organitzar de forma paral·lela diverses activitats continuant amb l’objectiu d’atreure el major nombre possible de públic al municipi durant tot el cap de setmana: curses de cavalls Pura Sang, curses de burros, oulet de mobles, concursos, jornades gastronòmiques, concerts, etc.

 

A més, cal remarcar que, un any més, continuem amb un preu molt assequible per participar-hi: 10€ per metre lineal, és a dir, si la seua parada fa 3 metres lineals a la part frontal (per on s’atén a la clientela) la quantitat a abonar per participar a la fira durant tot el cap de setmana tan sols serà de 30€.

 

Per últim, com a gran novetat d’enguany, cal ressaltar que allargarem l’horari de la fira. Fins ara, la fira s’obria a les 16h del dissabte, deixant el matí per al muntatge, però vistos els bons resultats de la passada edició, a partir d’aquest any, la fira obrirà a les 10h del matí, pel que els expositors disposareu de més hores per realitzar les vostres vendes. Així mateix, el muntatge de les carpes a la plaça i carrers contigus es realitzarà divendres dia 5 de maig a la tarda, deixant la més mínima feina per al dissabte a primera hora del matí.

 

Com podeu veure continuem esforçant-nos per millorar any rere any i creiem que anem en la bona direcció, així que en cas d’interessar-vos ser expositors de la nostra fira i formar part d’aquest gran esdeveniment, a continuació trobaran la fulla d’inscripció per reservar plaça, ja que com comprendran, l'espai és limitat. Per altra banda, també us recordem que restem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte relacionat amb la mostra al telèfon de l’Ajuntament 977713000 (Oficina de Turisme) o mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

CAT - FULL INSCRIPCIÓ

 

CAS - HOJA DE INSCRIPCIÓN

 

Ajuntament de la Sénia

 

Regidoria de Festes i Fires