Regidoria de Majors

FESTES MAJORS

La regidoria de Festes i Fires és l’encarregada de l’organització de les Festes i fires que s’organitzen al municipi durant tot l’any-
Té com a objectiu principal convertir les festes majors en unes festes encara més participatives, oferint una oferta lúdica i festiva que sigui atractiva per al conjunt de la població.
Les principals activitats que es gestionen des d’aquesta regidoria són Fira primavera, Fira Gastronòmica, Fira Artesania, Festa del Recapte, Festes Majors, carreres de cavalls i corregudes de burros.


Regidor: Fernando Bel Vidal
Secretari: Àngel Fabregat Homedes
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

Us informem que ens trobem de nou organitzant la 14a edició de la Fira Gastronòmica de la Sénia, que tindrà lloc els propers dies 6 i 7 de maig de 2017.

 

Aquesta mostra es tracta d’un esdeveniment dedicat a la gastronomia popular on, a més de la participació d’expositors d’aliments, també s’hi representen oficis tradicionals i s’hi realitzen espectacles diversos per tot el nucli antic de la vila (concursos, tallers gastronòmics, actuacions musicals...)

 

Gràcies a l’èxit obtingut en la passada edició, destaquem que enguany tornarem a organitzar de forma paral·lela diverses activitats continuant amb l’objectiu d’atreure el major nombre possible de públic al municipi durant tot el cap de setmana: curses de cavalls Pura Sang, curses de burros, oulet de mobles, concursos, jornades gastronòmiques, concerts, etc.

 

A més, cal remarcar que, un any més, continuem amb un preu molt assequible per participar-hi: 10€ per metre lineal, és a dir, si la seua parada fa 3 metres lineals a la part frontal (per on s’atén a la clientela) la quantitat a abonar per participar a la fira durant tot el cap de setmana tan sols serà de 30€.

 

Per últim, com a gran novetat d’enguany, cal ressaltar que allargarem l’horari de la fira. Fins ara, la fira s’obria a les 16h del dissabte, deixant el matí per al muntatge, però vistos els bons resultats de la passada edició, a partir d’aquest any, la fira obrirà a les 10h del matí, pel que els expositors disposareu de més hores per realitzar les vostres vendes. Així mateix, el muntatge de les carpes a la plaça i carrers contigus es realitzarà divendres dia 5 de maig a la tarda, deixant la més mínima feina per al dissabte a primera hora del matí.

 

Com podeu veure continuem esforçant-nos per millorar any rere any i creiem que anem en la bona direcció, així que en cas d’interessar-vos ser expositors de la nostra fira i formar part d’aquest gran esdeveniment, a continuació trobaran la fulla d’inscripció per reservar plaça, ja que com comprendran, l'espai és limitat. Per altra banda, també us recordem que restem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte relacionat amb la mostra al telèfon de l’Ajuntament 977713000 (Oficina de Turisme) o mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

CAT - FULL INSCRIPCIÓ

 

CAS - HOJA DE INSCRIPCIÓN

 

Ajuntament de la Sénia

 

Regidoria de Festes i Fires