MEDI AMBIENT

 La Regidoria de Medi Ambient treballa per millorar la gestió dels diferents aspectes mediambientals del municipi i perquè les activitats que es desenvolupen en el territori es facin de forma respectuosa amb el medi. L’objectiu general de la regidoria és preservar el nostre entorn més proper i millorar la qualitat de vida de la gent.
Per aconseguir tot això, es dediquen esforços en diverses línies de treball. Aquesta feina necessita la col·laboració de totes les àrees de l’ajuntament, perquè cada una d’elles pot fer molt per assolir els objectius de millora.


Regidor: David Capitan Cano
Secretaria: Carmen Maria Vidal
  Adreça electrònica:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

Durant els passats mesos d’octubre i novembre s’han realitzat actuacions d’aclarida de millora al barranc de Valldebous. Concretament a l’entrada del barranc, amb una superfície de 10 ha, i al voltant de la bassa d’extinció d’incendis del povet de la Massanera, amb una superfície de 3 ha. Les actuacions estaven incloses al Pla d’Ordenació Forestal del barranc de Valldebous.

El finançament de les actuacions ha sigut a càrrec dels ajuts a la gestió forestal sostenible del Departament d’Agricultura, amb una aportació de 14.242 € i 3.151 € a càrrec de l’Ajuntament.

(fotos: Arabogues)