MEDI AMBIENT

 La Regidoria de Medi Ambient treballa per millorar la gestió dels diferents aspectes mediambientals del municipi i perquè les activitats que es desenvolupen en el territori es facin de forma respectuosa amb el medi. L’objectiu general de la regidoria és preservar el nostre entorn més proper i millorar la qualitat de vida de la gent.
Per aconseguir tot això, es dediquen esforços en diverses línies de treball. Aquesta feina necessita la col·laboració de totes les àrees de l’ajuntament, perquè cada una d’elles pot fer molt per assolir els objectius de millora.


Regidor: David Capitan Cano
Secretaria: Isis Miró Solà
  Adreça electrònica:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

En data 13 de novembre de 2017 la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Sénia va aprovar la sol·licitud de subvenció per a la implantació de les mesures recollides als Plans d’Acció d’Energies Sostenibles (PAES) dels ajuntaments adherits al pacte d’alcaldes i alcaldesses. Convocatòria 2017, gestionada per la Diputació de Tarragona.

Per a per a la substitució de les lluminàries actuals del C/Barcelona per lluminàries LED més eficients. En contret amb l’actuació es pretén substituir les 35 lluminàries existents al c/Barcelona de 250W de VSAP, per noves lluminàries LED menys potents, més eficients energèticament i que donaran un major rendiment luminotècnic. A més amb la substitució d’aquestes lluminàries s’aconseguirà una reducció de potència instal·lada de 4,7kW, és milloraran els nivells luminotècnics i la reproducció cromàtica del carrer.  Aquesta actuació inclou un pressupost de 13.189.50€ més 2.769,80€ (IVA), es a dir un total de 15.959,30€.

En data 9 de març de 2018, la Junta de Govern de la Diputació de Tarragona, va aprovar concedir la subvenció per a la implantació de mesures recollides als plans d’acció d’energia sostenible (PAES) dels ajuntament adherits al pacte d’alcaldes i alcaldesses, entre els quals consta l’Ajuntament de la Sénia. S’ha concedit una dotació de 13.152€ per poder dur a terme la substitució de les lluminàries del c/Barcelona.