MEDI AMBIENT

 La Regidoria de Medi Ambient treballa per millorar la gestió dels diferents aspectes mediambientals del municipi i perquè les activitats que es desenvolupen en el territori es facin de forma respectuosa amb el medi. L’objectiu general de la regidoria és preservar el nostre entorn més proper i millorar la qualitat de vida de la gent.
Per aconseguir tot això, es dediquen esforços en diverses línies de treball. Aquesta feina necessita la col·laboració de totes les àrees de l’ajuntament, perquè cada una d’elles pot fer molt per assolir els objectius de millora.


Regidor: David Capitan Cano
Secretaria: Carmen Maria Vidal
  Adreça electrònica:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues
S'ha rebut una subvenció des de les convocatòries dels ajuts de la gestió forestal sostenible. Resolució ARP/2806/2017 de 23 de novembre (expedient TE22203517) de la Generalitat de Catalunya, departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (direcció general d'ecosistemes forestals i gestió del medi), per a fer la revisió del pla d'ordenació de la finca forestal de titularitat municipal de Valldebous (CUP17). L'import de la subvenció ascendeix al 100% de la redacció i ascendeix a 10.112,20 Euros.
Això permetrà posar al dia el document de gestió, que data del febrer del 2007 i que caducava el present any.
 
Aquest tindrà en compte:
Noves explotacions silvícoles, ramaderes o d'altres tipus
Conservació de diferents zones amb elevat valror medioambiental
Millora de les pistes i senders
Millorar els sistemes de prevenció d'incendies