AGRICULTURA

La regidoria d’agricultura té l’objectiu de vetllar pel desenvolupament del teixit agrícola del municipi. Des d’aquest departament es gestionen els permisos de cremar, les bonificacions d’IBI d'activitats agropecuàries...
L’Ajuntament du a terme treballs de manteniment dels camins rurals per facilitar l’accés a les finques rústiques, també s’encarrega dels certificats de cremes agrícoles i la gestió de la comunitat de regants.


Regidor: Fernando Bel Vidal
Secretari: Joan Michavila Abella
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

S'ha realitzat una actuació d'arranjament dels camins agrícoles, englobada dintre del “PROJECTE EXECUTIU DE RESTABLIMENT I MILLORA DEL PAS DELS CAMINS DEL BARRANC DEL CONSUL, ESCARPS, DELS CABANILS I DEL MAS DE LLUNETA A LA SÉNIA (MONTSIÀ-TARRAGONA)”. Amb un import de 49.385,77 €, finançat amb una subvenció de la Diputació de Tarragona del 95% degut als episodis meteorològics extrems.

Les actuacions han consistit en l'extensió d'una capa d'aglomerat asfàltic en calent als camins malmesos pels efectes dels aiguats de l'any 2018, en una longitud de 2.000 metres.

La unitat mòbil agrícola de ITV estarà a la Sénia del 5 al 7 de novembre.

Podeu inscriure els vehicles a l’Ajuntament fins el dia 2 novembre, a la planta baixa i en horari d’oficina.

S'informa que s'està recollint informació sobre els danys produïts per la pedregada.

Podeu passar pel PAC de l'Ajuntament de la Sénia.

S'han iniciat les obres de millora del camí de Palleros, fins al dijous dia 13 de setembre es poden produir talls intermitents al camí, especialment dimecres i dijous.
Disculpeu les molèsties.
A causa de l'escassetat d'aigua, es recorda que al dipòsit del Coll d'Avall sols es poden omplir les cubes i/o dipòsits per a "arruixar" les oliveres i no per a fins de regadiu d'horta ni d'oliveres.