La directora general de Comerç, Montserrat Vilalta, juntament amb l’alcalde del municipi, Joan Moisés, i la regidora d’Empresa, Ocupació i Comerç, Elena Tobías, van visitar ahir diverses botigues de mobles i comerços locals, durant la seva estada al municipi senienc, en què va poder conèixer de primera mà les inquietuds i propostes del sector comercial del moble de la població.

La jornada va comptar amb la participació de les entitats del municipi, la Federació de comerços del Moble de la Sénia (FECOMS), la Federació de Comerciants de la Sénia (FECOSE), l’Associació d’Artesania i el Col·lectiu d’Empresaris  del Moble (CEMS).

A primera hora es van visitar dues botigues de mobles i dos comerços de la població, mentre que durant la tarda va conèixer un taller artesà. La directora va mostrar molt d’interès en la trajectòria històrica del sector del moble a la Sénia, ressaltant l'alta qualitat del producte, així com valorant els futurs projectes del municipi “La zona comercial del moble més gran de Catalunya” i “visitalasenia.com”.