Comerç, Indústria, Empresa i Ocupació

Les funcions de la regidoria  d’empresa ocupació i comerç són portar a terme totes les tasques relacionades en el municipi de la Sénia, que fan referència a:

- L’impuls i desenvolupament del pla de treball de l’AODL
- Difusió i informació sobre premis i subvencions als diferents col·lectius interessats.
- Gestió i organització de cursos de formació
- Donar suport i informació a emprenedors i desocupats
- Fer d’enllaç entre les associacions municipals de comerços i empresaris.
- Organització activitats relacionades amb l’empresa, com per exemple premis o jornades

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.


Regidora Comerç, Indústria i Empresa: Araceli Michavila Arnau.
Regidora d'Ocupació: Alma Gimeno Blas.
Secretària: Mª Carmen Gonzalez Sierra.
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari d’atenció al públic: Dilluns a Divendres (cita prèvia)


 

 

caeuenfrgldeitptrorues

Vols formar-te en la indústria del moble?

Estàs buscant feina?

Des de l’Agència de Desenvolupament del Montsià i l’Ajuntament de la Sénia s’ha organitzat la formació que necessites per treballar dins d’aquest sector empresarial consolidat. Si estàs motivat i tens ganes de començar un nou camí, aquesta és la teva oportunitat.  Inscriu-te a les oficines de l’Ajuntament de la Sénia, a l’Espai Jove (C/ Pau, 2-4), al telèfon 977 71 30 00 o a l’email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Tindràs l’oportunitat  de fer pràctiques reals a les empreses i de poder treballar en aquest sector. Només necessitem que ens facis arribar el teu Currículum en format electrònic al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o presentant-lo a les nostres oficines.       

T’esperem!