Comerç, Indústria, Empresa i Ocupació

Les funcions de la regidoria  d’empresa ocupació i comerç són portar a terme totes les tasques relacionades en el municipi de la Sénia, que fan referència a:

- L’impuls i desenvolupament del pla de treball de l’AODL
- Difusió i informació sobre premis i subvencions als diferents col·lectius interessats.
- Gestió i organització de cursos de formació
- Donar suport i informació a emprenedors i desocupats
- Fer d’enllaç entre les associacions municipals de comerços i empresaris.
- Organització activitats relacionades amb l’empresa, com per exemple premis o jornades

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.


Regidora Comerç, Indústria i Empresa: Araceli Michavila Arnau.
Regidora d'Ocupació: Alma Gimeno Blas.
Secretària: Mª Carmen Gonzalez Sierra.
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari d’atenció al públic: Dilluns a Divendres (cita prèvia)


 

 

caeuenfrgldeitptrorues

La propera sessió de Tertúlies de llum tindrà lloc el dijous 11/04/2019 a les 19:00 h a la sala central del Centre Marcel·lí Domingo de la Sénia.

La ponència titulada "Competències per triomfar al món laboral i personal" anirà a càrrec de Sara Palau, que ens farà reflexionar de perquè hi ha persones que triomfen a la vida i altres no. Parlarem sobre què busquen els directors de les empreses més potents com Google, Amazon o Apple a les seves entrevistes de treball, i treballarem la marca personal i les qualitats necessàries per triomfar tant al món laboral com personal.

Per fer la inscripció -és gratuïta- cal que ho feu mitjançant el següent formulari:  https://forms.gle/S8h4rdWBdomcQeiF9