Comerç, Indústria, Empresa i Ocupació

Les funcions de la regidoria  d’empresa ocupació i comerç són portar a terme totes les tasques relacionades en el municipi de la Sénia, que fan referència a:

- L’impuls i desenvolupament del pla de treball de l’AODL
- Difusió i informació sobre premis i subvencions als diferents col·lectius interessats.
- Gestió i organització de cursos de formació
- Donar suport i informació a emprenedors i desocupats
- Fer d’enllaç entre les associacions municipals de comerços i empresaris.
- Organització activitats relacionades amb l’empresa, com per exemple premis o jornades

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.


Regidora Comerç, Indústria i Empresa: Araceli Michavila Arnau.
Regidora d'Ocupació: Alma Gimeno Blas.
Secretària: Mª Carmen Gonzalez Sierra.
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari d’atenció al públic: Dilluns a Divendres (cita prèvia)


 

 

caeuenfrgldeitptrorues

La regidoria d'Ocupació informa que,el passat 30 de desembre, l’Ajuntament de la Sénia va contractar una jove per donar suport administratiu al departament d’Educació i al Punt d’Atenció al Ciutadà, en el marc del programa finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu, per incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa Garantia Juvenil, per a l’any 2020-2021.

El programa de contractació de Joves en pràctiques va destinat a menors de 30 anys que tinguin formació acadèmica superior (Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior i Graus Universitaris). Per fer-ho possible el SOC ha atorgat una subvenció d'11.000 € que es destinaran a cobrir les despeses de personal d’aquesta jove.

L'objectiu d’aquesta iniciativa europea és el de reduir l’atur juvenil i millorar les aptituds professionals d'aquests joves amb la introducció al món laboral.

Vols formar-te en la indústria del moble?

Estàs buscant feina?

Durant la sessió analitzarem, junt amb l'expert en màrketing digital, Juan Carlos Duran, el marketplace dels comerços seniencs.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA A: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i a https://forms.gle/2xmqFWpNVZXbE5xv9

Subcategories