EMPRESA, OCUPACIÓ, COMERÇ i URBANISME

Les funcions de la regidoria  d’empresa ocupació i comerç són portar a terme totes les tasques relacionades en el municipi de la Sénia, que fan referència a:

- L’impuls i desenvolupament del pla de treball de l’AODL
- Difusió i informació sobre premis i subvencions als diferents col·lectius interessats.
- Gestió i organització de cursos de formació
- Donar suport i informació a emprenedors i desocupats
- Fer d’enllaç entre les associacions municipals de comerços i empresaris.
- Organització activitats relacionades amb l’empresa, com per exemple premis o jornades


Regidora: Elena Tobias Bellés.
Secretària: Mª Carmen Gonzalez Sierra.
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari d’atenció al públic: Dilluns a Divendres (cita prèvia)


 

 

caeuenfrgldeitptrorues

Durant la sessió analitzarem, junt amb l'expert en màrketing digital, Juan Carlos Duran, el marketplace dels comerços seniencs.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA A: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i a https://forms.gle/2xmqFWpNVZXbE5xv9

La propera sessió de Tertúlies de Llum es farà el proper dia 09/05/2019 de 19:00h a 21:00h al Centre Marcel·lí Domingo.

Podeu fer la inscripció al següent enllaç: https://forms.gle/Huyc3U8udb9ciAHH6

La propera sessió de Tertúlies de llum tindrà lloc el dijous 11/04/2019 a les 19:00 h a la sala central del Centre Marcel·lí Domingo de la Sénia.

La ponència titulada "Competències per triomfar al món laboral i personal" anirà a càrrec de Sara Palau, que ens farà reflexionar de perquè hi ha persones que triomfen a la vida i altres no. Parlarem sobre què busquen els directors de les empreses més potents com Google, Amazon o Apple a les seves entrevistes de treball, i treballarem la marca personal i les qualitats necessàries per triomfar tant al món laboral com personal.

Per fer la inscripció -és gratuïta- cal que ho feu mitjançant el següent formulari:  https://forms.gle/S8h4rdWBdomcQeiF9 

 

CENFIM, juntament amb el CEMS, organitza uns cursos sobre riscos laborals relacionat amb la Targeta Professional de la Construcció (TPC).

El curs, que s'impartirà a les instal·lacions de CENFIM a la Sénia, és de nivell bàsic de prevenció de riscos laborals, de 60 hores, amb 4 sessions presencials de 5 hores cadascuna i un mínim de 10 hores a la plataforma en línia. Més informació AQUÍ.

El curs, que s'impartirà a les instal·lacions de CENFIM a la Sénia, està dirigit a instal·ladors d'elements de fusteria i moble: Formació per oficis, de 20 hores, amb 3 sessions presencials de 7, 7 i 6 hores. Quan s'acaba aquest curs, s'obté la TPC que permet treballar com a instal·lador en obres de construcció i renovació hotelera. Més informació AQUÍ.

La data límit d'inscripció és el dimecres, 17 d'abril de 2019.

La propera sessió de Tertúlies de llum tindrà lloc el dijous 14/03/2019 a les 19:00 h a la sala central del Marcel·lí Domingo de la Sénia.

Des de la seva particular experiència al món empresarial, Manel Viñals ens parlarà sobre "Pensament invers. Desenvolupar l'economia col·laborativa local". A partir de les seves reflexions, ens explicarà com poden col·laborar els negocis del poble per fer front a la dura competència establerta per les grans superfícies comercials i per l'e-commerce.

Per fer la inscripció -és gratuïta- cal que ho feu mitjançant el següent formulari: https://goo.gl/forms/7DDEO3a3IAIm3jXH2

 

Subcategories