caeuenfrgldeitptrorues

El passat 17 d’agost, es va realitzar la primera trobada “Connecta el teu talent”, a la Sénia, en què es van reunir 7 empreses locals amb 8 joves amb talent de la població, alguns residents fora del municipi.

 La trobada s'emmarca dins el programa de foment de l'emprenedoria, portat a terme per la Regidoria d’Empresa, Ocupació, Comerç i Urbanisme, en col·laboració amb el CENFIM i amb la Regidoria de Joventut i Turisme, i té com a objectiu connectar talent-empresa per tal d’explorar possibilitats de col·laboració a mig/llarg termini entre empreses i candidats.

 La finalitat d’aquestes sessions, és la d’impulsar l'activitat empresarial i l'ocupació dels joves a la Sénia, per tal que no marxin fora del municipi a treballar, i pels que resideixen fora, puguin valorar l’opció de tornar.

 La valoració d’aquesta primera sessió ha estat molt positiva i enriquidora per part de tots els participants, ja que hi va haver un fort interès en participar i van quedar molt contents amb el resultat. Els participants van destacar la importància de valorar allò que realment importa a l’hora de buscar feina i les qualitats que pot aportar cadascú al seu lloc de treball. Per part de les empreses, l’actitud i els vincle creat amb el territori són factors a tenir molt en compte a l’hora de la contractació.

 Està previst fer una altra sessió de “Connecta el teu talent” cap a finals d’any, coincidint amb el període vacacional, perquè sigui més fàcil la participació de candidats i empreses.

Si estàs interessat en participar, tant com a jove talent o com a empresari, posa’t en contacte amb l’AODL de l’Ajuntament al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977713000 ext. 8

Regidoria d’Empresa, Ocupació, Comerç i Urbanisme