CULTURA

Des de la regidoria de cultura es duen a terme activitats culturals adreçades a tot el municipi, amb la intenció d’impulsar i promoure la vida cultural del municipi a través de la programació pròpia de l’Ajuntament o col·laborant amb les entitats locals.

Algunes de les activitats culturals més destacades del municipi són:

  • Certamen Internacional de Bandes
  • Sant Jordi
  • Cicle d’Orgue
  • Concurs de Pintura Ràpida Josep Martí Roca
  • 11 de setembre
  • Festival de Músiques en Terres de Cruïlla
  • Diada del camp d'aviació

Regidor: David Capitàn Cano
Secretària: Isabel Barreda Añon
  Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Horari d’atenció al públic: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

 

caeuenfrgldeitptrorues

L’Ajuntament de la Sénia participa al Saló Internacional del Còmic de Barcelona, que tindrà lloc del dijous 30 de març al diumenge 2 d'abril a Fira Barcelona Montjuïc.

Aquest certamen, el qual comptarà amb una afluència d'uns 120.000 visitants i la participació de més de 150 expositors, es tracta de l'esdeveniment sobre còmic més important de tota Espanya i un dels més importants d’Europa.

Cada any, el certamen va dedicat a una gran temàtica de caràcter cultural o social que ha estat protagonista al còmic, i l'edició d'enguany tractarà sobre la presència dels avions. Per això, aquesta vinculació amb l'aviació, ha fet que des de la direcció del FICOMIC, se'ns propose participar com a expositors, promocionant el nostre Camp d'Aviació i el material aeronàutic que disposem.

Si ens voleu visitar, estarem en un estand situat al pavelló “Palacio 2.1”, amb la resta d’organismes col·laboradors d’aquest certamen. Us hi esperem!