CULTURA

Des de la regidoria de cultura es duen a terme activitats culturals adreçades a tot el municipi, amb la intenció d’impulsar i promoure la vida cultural del municipi a través de la programació pròpia de l’Ajuntament o col·laborant amb les entitats locals.

Algunes de les activitats culturals més destacades del municipi són:

  • Certamen Internacional de Bandes
  • Sant Jordi
  • Cicle d’Orgue
  • Concurs de Pintura Ràpida Josep Martí Roca
  • 11 de setembre
  • Festival de Músiques en Terres de Cruïlla
  • Diada del camp d'aviació

Regidor: David Capitàn Cano
Secretària: Isabel Barreda Añon
  Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Horari d’atenció al públic: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

 

caeuenfrgldeitptrorues

 

 

La concessió d’una subvenció que el Departament de Cultura de la Generalitat ha assignat a la Biblioteca Pere de Montcada de la Sénia per a l’adquisició de llibres durant l’any 2020, s’ha aprofitat per a actualitzar les col·leccions de la nostra biblioteca amb novetats bibliogràfiques aparegudes al mercat.

S’ha ampliat també l’oferta bibliogràfica de diferents camps temàtics, com per exemple els relacionats amb la informàtica, l’economia, idiomes i col·lecció local.

La Diputació de Tarragona, mitjançant la convocatòria publicada al BOPT de 14 de març de 2019, per a la concessió de subvencions als ajuntaments i a altres ens locals per a activitats culturals i d’interès ciutadà de caràcter singular i no previstes a la resta de convocatòries anuals, ha concedit a l’Ajuntament de la Sénia, segons acord de 17 de desembre de 2019, l’import de 745,58€, per al 12è Cicle d’Orgue que va tenir lloc a l’església parroquial de Sant Bartomeu, els dies 29 de juny i 6 i 13 de juliol de 2019, que representa el 36,37% del total de la despesa.Actuació de les ballarines de l'Associació de Ball La Sénia amb tres obres de ballet: "CAPUTXETA VERMELLA", "LA TORTUGA I LA LLEBRE" i "IT GIRLS"