caeuenfrgldeitptrorues

Benvinguts i benvingudes a la web de l’Ajuntament de la Sénia.

En primer lloc, us agraeixo el vostre interès per la nostra vila accedint a la pàgina web, alhora que espero i desitjo que hi trobeu tota la informació que esteu buscant.

Creiem en la màxima transparència i informació, i per tant, volem que sigui una eina útil d’informació de tota l’actualitat local, dels tràmits a realitzar pel ciutadà i de tot el funcionament d’un ajuntament.

A més a més, trobaran diversos vincles (Visitalasenia.com, Parc Natural dels Ports, Camp d’Aviació i Centre d’Interpretació del Molí la Vella) a través dels quals volem donar a conèixer la història de la Sénia, els seus valor naturals i turístics, la seva economia basada tradicionalment en el sector del moble i en l’agricultura.

Volem aprofitar les noves tecnologies apropant-vos l’administració perquè pugueu fer tràmits i gestions des de casa, alhora que ens posem a la vostra disposició per a qualsevol consulta o suggeriment. La nostra intenció és ampliar cada vegada més els serveis que us podem oferir des d’aquesta eina digital.

A tots els visitants de la Sénia, només us desitjo que passeu uns grans dies al nostre territori de Cruïlla.

Us recordem que ens podeu seguit, també, a través del FacebookTwitter i eBando.

Rebeu una cordial salutació.

Joan Moisés