caeuenfrgldeitptrorues

L’Ajuntament de la Sénia, davant de les últimes informacions respecte al COVID-19, ha creat un comitè de seguiment, el qual està format per dirigents polítics i tècnics de diversos àmbits, per tal de donar resposta a les futures informacions i directrius que puguin sorgir per part del Govern de la Generalitat com per part del de l’Estat.

A més, s’han adoptat noves mesures concretes que s’aplicaran al municipi, les quals són:

  • Oficina de Turisme: se suspèn l’atenció al públic.
  • Complex Esportiu Municipal: se suspèn l’activitat de gimnàs i piscina. El complex romandrà tancat al públic.
  • Casal sociocultural de la Gent Gran: Tancament del casal al públic.
  • Ajuntament: Es restringeix l’atenció al públic, sols s’atendran casos urgents que no es puguin aplaçar ni tramitar de forma electrònica.Per a dubtes i tràmits administratius, el telèfon d’atenció al públic és 977 71 30 00 i el mail:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Serveis Socials: Es restringeix l’atenció al públic, sols s’atendran casos urgents que no es puguin aplaçar.Per a dubtes i tràmits administratius, el telèfon d’atenció al públic és 977 09 94 06 i el mail:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Oficina Policia Local: L’atenció al públic de l’oficina de la Policia Local sols s’atendran casos urgents. Per a dubtes i tràmits administratius, el telèfon d’atenció al públic és 658 90 69 60 i el mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Parcs infantils: Tancament dels parcs infantils.

A part d’aquestes mesures, es recorda que segueixen vigents les mesures adoptades ahir. Podeu consultar-les AQUÍ.

També es recomana evitar trajectes innecessaris, viatges, aglomeracions en espais públics (exemple parcs i/o jardins) i evitar totes aquelles interaccions socials innecessàries.  #Joemquedoacasa

A més, sol·licita a la població que segueixi les normes que ha fet públiques la Generalitat en termes de Salut Pública, que podeu consultar en aquest enllaç, i que conviden que la ciutadania faci tan sols allò que sigui imprescindible per al seu dia a dia.

Se seguirà informant de qualsevol novetat al respecte i de qualsevol nova mesura que s'hagués de prendre i es demana a tota la població la màxima col·laboració en l’aplicació de les indicacions preventives establertes.

 

La Sénia, 13 de març de 2020