caeuenfrgldeitptrorues

REGIDOR ESPORTS, INFÀNCIA I MEDI AMBIENT
FS-E
President de la Comissió informativa d'Esports, Infància i Medi Ambient

DADES PERSONALS.

Vaig néixer a la Sénia el 20 d'Agost de 1991. Sóc tècnic superior en animació d'activitats fisico-esportives, tècnic en conducció d'activitats físico-esportives al medi natural i entrenador territorial de futbol. Aficionat als cavalls i membre actiu de diferents entitats locals, principalment esportives i musicals.
Tot i la meva joventut, em defineixo com una persona responsable activa i sense por als nous reptes.

DADES ACADÈMIQUES I PROFESSIONALS.

CFGM Conducció Activitats fisico esportives al Medi Natural.
CFGS Animació activitats fisico esportives

XARXES SOCIALS.

 • Facebook: https://www.facebook.com/pau.garciabel
 • Twitter: @Toyetes91
 • Instagram: pautoyes

ATENCIÓ AL PÚBLIC:

De dilluns a divendres
Podeu demanar cita prèvia posant-vos en contacte amb:
 
ESPORTS I INFÀNCIA
Secretari: Roberto Márquez
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

MEDI AMBIENT
Secretària: Isis Miró
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • La Biblioteca Pere de Montcada informa:
  Es comunica que els dies: 18 de gener (divendres), 19 de gener (dissabte) i 21 de gener (dilluns),  la biblioteca estarà tancada. Demà divendres dia 18 la biblioteca estarà tancada, excepte per al contacontes programat a les 17:00 h Disculpeu les molèsties.
 • ACOLAMA informa:
  S'han perdut dues gosses entre el terme de Godall i Ulldecona, són femelles, mida mitjana, color marró fosc. Si algú les veu que contacti amb nosaltres i les intenti agafar. acolamalasenia@gmail.com
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort la Sra. Pilar Grao Solé esposa del Sr. Félix Mas,    de 65  anys d'edat  Veïna de La Sénia, del C/AragoL'acte de l'enterrament serà el dia 16 a les 12:30h.  a la església.  Està al Tanatori.
 • La regidoria d'agricultura informa:
  Per un requeriment de l'Agència Catalana de l'Aigua (a partir d'una denúncia del SEPRONA) i degut a una mala utilització per part dels usuaris, el dipòsit de Mitanplana està clausurat per a omplir cubes d'aigua de tractors (de tot tipus).
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort la Sra. Consuelo Bautista Ventaja  de 83 anys d'edat  Veïna de La Sénia, del C/ -Mexic num 7L'acte de l'enterrament serà el dia 15 a les 12:00h.  a la església.  Està al Tanatori.