artesania
caeuenfrgldeitptrorues

L'Ajuntament de la Sénia convoca la ciutadania, avui dimarts, a les 13h, a la concentració davant l'Ajuntament, com a mostra de suport als presidents d'Òmnium Cultural i Assemblea Nacional Catalana i com a mostra de rebuig a la decisió judicial d'empresonar-los.

Volem conèixer l'opinió de la ciutadania i que pugueu participar en la gestió municipal.
Amb la idea d’impulsar instruments de participació ciutadana a la Sénia, us demanem l'opinió en relació a les opcions d'inversió més interessants per als pressupostos 2018
Fins al 24 de novembre de 2017, podreu participar-hi totes les persones empadronades a la Sénia majors de 16 anys.
A continuació us presentem diferents propostes entre les quals heu d’escollir.

Podeu accedir al formulari AQUÍ

S’han iniciat les obres de construcció del vial peatonal de l'àrea comercial del moble més gran de Catalunya a l’accés sud del municipi amb la coordinació amb FECOMS.
 
Amb aquests treballs, es millora l’accessibilitat i seguretat dels vianants que circulin per la zona comercial i també es millora la imatge de l’entrada al poble.
 
Disculpeu les molèsties que les obres us puguin ocasionar.
 
Ajuntament de la Sénia.

Us recordem que el proper dissabte, 21 d'octubre, a les 11h. del matí, el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, inaugurarà la IX Fira d'Artesania de la Fusta i el Moble i a continuació també el nou vial comercial del moble. El nou vial està pensat per facilitar l'accès a peu a les botigues de mobles, el mateix delegat transitarà per aquest vial i farà una visita als botiguers de la Federació de Comerç del MOble de la Sénia. L'Ajuntament ha aprofitat per millorar també la rotonda d'accés a la població.

Grup polític Portaveu Web
PSC - CP Juan Miguel Tíscar Gómez web
PP Javier Sabater Sabater web
Junts - ERC - AM José Antonio Tíscar Mata web
FS-E Isa Castell Solà web
PDeCAT Eduard Robert Òdena web

Subcategories

Ple

 • Competències de caràcter normatiu: aprovació d’ordenances, reglaments i plans urbanístics, entre d’altres. També aprovació de pressupostos, plantilla de personal, relació de llocs de treball, formes de gestió els serveis locals, acceptació de delegacions de competències o el planejament de conflictes de competències davant d’altres administracions.

 • Competències de fiscalització d’altres òrgans municipals i de manera especial a l’alcaldia.

 • Competències relatives a prendre decisions d’important transcendència per al patrimoni o per als recursos municipals o que poen tenir-la: alterar la qualificació jurídica dels béns municipals, vendre patrimoni, endeutar-se, contractar o comprar, si el valor e l’operació supera el 10% dels recursos.

 • Elecció de l’alcalde o alcaldessa, a qui també pot destituir a través dels procediment de moció de censura o de qüestió de confiança

 • Competències atribuïdes expressament per les lleis sectorials als municipis.

 • El Ple pot delegar part de les seves atribucions en l’ Alcaldia o la Junta de Govern Local.

El Ple de l’Ajuntament de la Sénia té delegades en la Junta de Govern Local les funcions següents:

 • Exercir les accions administratives i judicials, i també declarar la lesivitat dels actes administratius emanats dels òrgans de l’ajuntament, en matèries de la competència respectiva.

 • L’aprovació dels projectes d’obres i serveis quan sigui competent per a la seva contractació o concessió i, quan encara no estiguin previstos en els pressupostos. 

 • Sol·licitud de subvencions a qualsevol administració o entitat i per a qualsevol destí. 

Veure sessions de Ple

Junta de Govern

COMPETÈNCIES DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL

La Junta de Govern té les següents atribucions delegades pel Ple de l’Ajuntament:

 • Exercir les accions administratives i judicials, i també declarar la lesivitat dels actes administratius emanats dels òrgans de l’ajuntament, en matèries de la competència respectiva.
 • L'aprovació dels projectes d’obres i serveis quan sigui competent per a la seva contractació o concessió i, quan encara no estiguin previstos en els pressupostos.
 • Sol·licitud de subvencions a qualsevol administració o entitat i per a qualsevol destí.
 • La resta de funcions que exerceix són principalment de col·laboració i suport a l’Alcaldia, coordinació entre les tinències d’Alcaldia i les regidories delegades entre els membres de l’ajuntament responsables del Govern Municipal.

MEMBRES DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL

 • Joan Moisés Reverté - Alcalde
 • Isa Castell Solà - 1a tinenta d’Alcaldia
 • David Capitan Cano - 2n tinent d’Alcaldia
 • Elena Tobias Bellés - 3a tinenta d’Alcaldia
 • Fernando Bel Vidal- 4t tinent d’Alcaldia

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • CER informa:
  Excursió de Rossell a l’embassament d’Ulldecona. Itinerari: Rosselll, camí vell de Bel, PR-CV, l’Ereta, la Pobla de Benifassà, el Ballestar, els Estrets, Forn del Vidre, embassament d’Ulldecona. Durada: migdia llarg. Dificultat mitjana.Dia: 27 de maigHora: 8.00h Lloc de sortida: Espai Jove
 • Unió Ciclista la Sénia informa:
  Sortida cicloturista. Itinerari: Boixar, Castell de Cabres, (esmorzar) Torremiró, Morella, Traiguera, St. Rafel.Dia: 27 de maigHora: 7.30h Lloc: Gasolinera.
 • CF La Sénia:
  Final copa primavera juvenilDia: 27 de maigLloc: Camp municipal de la Sénia 10.00h UE Jesús i Maria - CD La Cava11.00h Perdedor 1r partit - FC Ascó12.00h Guanyador 1r partit - FC Ascó
 • Conferència Gaia Orgànica:
  Confèrencia “Gaia Orgánica: ¿Es la Tierra un ser vivo?” A càrrec de Carlos de Castro, llicenciat en físques i doctor per la Universitat de Valladolid.Dia: 26 maigHora: 19.00hLloc: Centre Marcel·lí Domingo
 • Centre d’Estudis Seniencs informa:
  Obrim l’Ajuntament Vell. Exposicions “Una fàbrica de xocolata a la Sénia: Chocolates Marcoval” i “La Sénia, abans i ara”.Dia: 26 de maigHora: 17-19hLloc: Ajuntament Vell, c/Cardenal Cisneros, 21 (Casc antic).